search
Referentieprojecten
Op deze pagina vindt u enkele van onze wemDeck® producten, geleverd op verschillende projecten. Hiermee hopen wij u een beeld te geven van de verschillende mogelijkheden om wemDeck® luiken toe te passen. 
Kotterkade IJmuiden
In 2015 heeft Wemeco Products B.V. zes wemDeck® instortluiken met verkeersklasse F900 conform NEN EN 124 geleverd aan de Kotterkade in IJmuiden. Deze luiken zijn voorzien van stroomvoorzieningen voor schepen, welke onder het luik zijn gemonteerd. Op deze manier kunnen schepen zo eenvoudig mogelijk van stroom worden voorzien. Door middel van gasdrukveren is het loodzware luik alsnog gemakkelijk te openen. Dit type luik is ook verkrijgbaar met verkeersklasses A15, B125, C250, D400 en E600. Meer informatie over wemDeck instortluiken vindt u hier.

Haven Rotterdam
De haven van Rotterdam is de grootste haven van Europa, en behoort tot de belangrijkste kruispunten van goederenstromen ter wereld. Wemeco kan dan ook met enige trots zeggen hier onderdeel van uit te maken. In 2009 heeft Wemeco Products B.V. enkele wemDeck® opbouwluiken van het type AI geleverd. Deze luiken zijn voorzien van een putladder, met instaphulp, en een valrooster van het type GA. Hiermee biedt Wemeco u maximale veiligheid en comfort bij het betreden van onderliggende put. Meer informatie over wemDeck® opbouwluiken en de verschillende types vindt u hier.
 
Dienstgebouw Salland-Twentetunnel
In 2013 heeft Wemeco een tweetal luiken geleverd voor de dienstgebouwen oost en west, behorende bij de Salland-Twentetunnel. Deze 500 meter lange gecombineerde spoor- autotunnel loopt dwars door het centrum van het Overijsselse Nijverdal. Om toegang te geven tot kabels en elektriciteitsvoorzieningen beneden de dienstgebouwen zijn wemDeck® instortluiken met belastingsklasse A15 geplaatst. Deze instortluiken behoren tot de laagste belastingsklasse conform NEN EN 124, en zijn bedoeld om overheen te lopen. Het luik bestaat uit twee deksels, beide voorzien van GA veiligheidsroosters. Hiermee is een veilige afsluiting van onderliggende voorzieningen gegarandeerd. Voor meer informatie over wemDeck instortluiken kunt u terecht op de bijbehorende pagina.
Maximabrug
De energieneutrale Koninging Máximabrug over de Oude Rijn bij Alphen aan de Rijn is in 2016 voorzien van een wemDeck® instortluik. Dit instortluik is belastbaar conform verkeersklasse D400 volgens de NEN EN 124. Dat wil zeggen dat het een overrijdbaar luik betreft. Het klantspecifieke luik heeft de scharnierzijde aan de korte zijde en is voorzien van vluchthendel en uitklapbaar veiligheidshekwerk. Hierdoor is de onderliggende trap gemakkelijk en veilig te bereiken, en kan het luik zowel van binnenuit als van de buitenkant geopend worden. Meer informatie over wemDeck® D400 en klantspecifieke instortluiken kunt u vinden op de bijbehorende pagina
.Gemeente Breda
Gemeente Breda is één van de gemeentes in Nederland die wemDeck® luiken als hun standaard hebben omarmt als het gaat om het veilig afdekken en afsluiten van putten en openingen in het wegdek. Verspreid door de gemeente Breda liggen tientallen wemDeck® D400 instortluiken. Dit zijn luiken die belastbaar zijn volgens de NEN EN-124 D400 norm, wat inhoudt dat deze luiken overrijdbaar zijn. Dit type luik is ook verkrijgbaar in de verkeersklasses A15, B125, C250, E600 en F900. Wilt u meer weten over de wemDeck® instortluiken, neem dan even een kijkje op deze pagina.

Rioolgemaal de Rompert, Den Bosch
Bij rioolgemaal "de Rompert", gelegen naast het gelijknamige winkelcentrum in 's-Hertogenbosch, liggen sinds 2011 een aantal wemDeck® instortluiken. Met vijf deksels in één betondeck is dit een vrij unieke situatie. De luiken zijn belastbaar volgens verkeersklasse D400 conform NEN EN 124, en zijn dus overrijdbaar door zwaar verkeer, waardoor het gemaal ook door vrachtwagens en dergelijke te bereiken is. Voor het openen van het luik wordt gebruik gemaakt van gasdrukveren, waardoor onderliggende put te allen tijde gemakkelijk en veilig te bereiken is. Dit type luik is ook verkrijgbaar in de verkeersklasses A15, B125, C250, E600 en F900. Voor meer informatie over wemDeck® instortluik kunt u een kijkje nemen op deze pagina.
Bluswatervoorziening Gouda


Nabij het Huis van de Stad (het nieuwe stadhuis van de gemeente Gouda) is in 2012 een bluswatervoorziening gerealiseerd. Onderdeel van deze bluswatervoorziening zijn een aantal wemDeck® AV opbouwluiken. Deze AV (Anti-Vandalisme) opbouwluiken zijn zo ontworpen dat de scharnieren, de slothuls, én de bevestigingsbouten van het luik allen binnen de omranding van het luik vallen. Op deze manier is het voor vandalen vrijwel onmogelijk om schade toe te brengen aan het luik, of de onderliggende voorzieningen. 
Op de bovenste foto ziet u een enkelvoudig luik, voorzien van putladder met uitschuifbare instaphulp en GA veiligheidsrooster. Op de onderste foto ziet u een opbouwluik, bestaande uit vier deksels met uitneembare tussenstijlen. Op deze manier kan zelfs een put met een grote dagmaat als deze op een veilige en makkelijke manier worden afgesloten. 
AV is de standaard bij wemDeck® als het gaat om opbouwluiken, maar de luiken zijn ook verkrijgbaar in de uitvoeringen AI en AO. Meer informatie over wemDeck® opbouwluiken vindt u hier.


Wemeco
Nieuws
Over Wemeco
Voorwaarden
Producten
Toegangsluiken
Opbouwluiken
Instortluiken
Zwaarverkeerluik
Vloerluiken
Putluiken
Putrooster
Downloads
Productinfo
Software
Links
Wemeco links
Media
Contact
NAW Nederland
Route Nederland
NAW Polen
Route Polen
Website
Wemeco
Login
Privacybeleid
Voorwaarden
Sitemap
Wemeco Products B.V.

Lansinkesweg 4
7553 AE Hengelo (Ov)
Nederland

Tel.:  +31 74 250 47 81
Fax:  +31 74 250 47 88

info@wempro.nl
©2000-2020 Wemeco All rights reserved. Designed by Wemeco
Bijgewerkt op: 12:43 2017-12-14 Versie 2.4.131122
Pagina generatie tijd: 0.298